Catering med godaste maten

Hej bloggen! Eller ja, hej på er alla läsare haha. Hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, för ärligt talat hur kan man göra något annat den här värmen. Är helt otroligt härligt i den här värmen, bortsett från att det nästan är lite för varmt då, men jag ska inte klaga. Tycker att det är härligt. Det ska hålla i sig och fortsätta vara varmt nu till helgen också, så härligt. Vi ska ju ha födelsedagskalas för min syster nu till helgen och ska bli så många så blir väldigt roligt att det kommer att vara utomhus. Det ser jag verkligen fram emot.

Det blir väldigt skönt det här med att vi inte behöver laga någon mat själva heller, utan vi har faktiskt gjort så att vi har beställt catering i Mölndal via Mörlanda Livs AB. Tycker att det kändes som ett väldigt smart drag, att kunna ta hjälp med det istället för att vara tvingad till att fixa det själv för det känner jag faktiskt inte riktigt för att göra.

Vi har beställt catering från Mörlanda Livs AB i Mölndal en gång tidigare och då var det helt otroligt god mat där. Tänker att det kan vara något av det absolut godaste också, för de hade ett så stort utbud av saker också och jag vet inte riktigt vad det var för speciellt med det egentligen. Men gott var det och deras catering hade så väldigt många rätter också vilket var väldigt roligt att prova på och kändes väldigt lyxigt också.