Städföretag i Uppsala

Under den senaste tiden så har jag och min sambo känt att vi har alldeles för mycket på våra axlar. Vi har försökt få ihop alla pusselbitar, men med allt vi har att göra känner vi att det blivit ofattbart svårt att lyckas få tid med våra vardagssysslor. Men då detta tveklöst är något man måste kunna göra och klara av så valde vi ändå att vi får lov att välja bort en sak där vi kan anlita ett företag som till exempel får göra en specifik sak. Vi kände därför då att ta tiden till att städa varje vecka inte skulle gå vägen så vi valde att kontakta Bra Vård SAVO AB som är ett högt eftertraktat städföretag i Uppsala som många av våra vänner faktiskt har tipsat oss om.

Vi kontaktade dem och fick gemensamt sätta oss ned för att diskutera exakt vad som skulle genomföras och på vilket sätt exakt vi vill få det till i slutändan så vi känner oss så trivsamma som möjligt i vårt hem. Dem kom med förslag och vi bestämde att dem får komma till oss en gång i veckan för att städa vilket tveklöst skulle passa oss absolut hur bra som helst.

Vi har nu haft Bra Vård SAVO AB hos oss under en längre tid och vi ville därför bara ta oss tiden till att rekommendera dem för det helt enastående arbetet dem har utfört för oss hittills. Känns verkligen fantastiskt skönt att ha ett städföretag hemma hos en som man litar på till 100%.